Storformat

Allt ifrån enstaka affischer till hela skyltsystem

Storformat

Slå på stort! Välj en trycksak som syns på håll och fångar människors uppmärksamhet. Du kan tryggt förlita dig på vår erfarenhet
- vi vet vad du ska välja till olika miljöer. Egna idéer? Bra! Vi är problemlösare och gör vårt bästa för att uppfylla dina önskemål.
Tryck på fasadvepor, rollups, banderoller, canvas, tapeter eller affischer på en mängd material.

Affischer

En affisch kan säga allt! Tillsammans kan vi berätta om ert evenemang, er verksamhet eller er produkt. Vi har affischmaterial anpassat för både inom- och utomhusaffischering och kan trycka i mycket stora format.

Rollups

Rollups är en mycket vanlig mäss- och eventprodukt. Den är användarvänlig och enkel att flytta och återanvända. Väljer du en något exklusivare modell kan du dessutom byta budskap och duk.
OBS! Alla våra rollups trycks på exklusiv tygduk med en färgmättnad och kontrast som andra billigare material/media inte kan matcha.

Fasadvepor

Fasadvepan passar dig som vill synas stort. Det är ett enkelt sätt att få uppmärksamhet tillfälligt, under ett specifikt event eller under en byggnation. Beroende på var ni vill synas erbjuder vi en mängd olika material och monteringslösningar.

Banderoll

Välj vilken typ av finish som bäst passar dina behov. Våra reklambanderoller har vanligtvis förstärkta kanter och stålöglor och är därför redo för direkt montering. Vinyl och mesh är ett av de mest populära materialen. De kan tryckas i valfri storlek, så de kan anpassas till vilken utställningsplats som helst.