Flaggor/Expo

Vikten av att synas med flaggan i topp

Flaggor/Expo

Utseendet är allt! Åtminstone på företagseventet eller mässan. Låt oss hjälpa er sticka ut från mängden!
Vi erbjuder er professionella, kreativa lösningar i slitstarka material.

Flaggor- och vimplar

Vi på Tryckpartner erbjuder ett stort sortiment av flaggor och vimplar. Kontakta oss så hjälper vi dig med den perfekta lösningen för varje specifikt tillfälle. Tillsammans får vi ditt företag att synas med flaggan i topp.

Beachflaggor

Vi på Tryckpartner erbjuder ett stort sortiment av beachflaggor och fästanordningar. Kontakta oss så hjälper vi ditt företag att synas med flaggan i topp.

 

Mässmontrar- bord och diskar

Man har bara ett par sekunder på sig att göra ett första intryck. Särskilt tydligt är det i mäss -och utställningssammanhang. Låt oss hjälpa er med kreativa lösningar. Tillsammans får vi ert varumärke att sticka ut.

Gatupratare

Trottoarprataren är en produkt som enkelt och billigt lockar in fler impulsbesökare och ökar er synlighet. Vi hjälper er med tips & råd, och trycker självklart efter era önskemål.

Mässtält – Eventtält

Hos oss på Tryckpartners erbjuder vi mäss- och eventtält i olika modeller, för privata fester och professionella evenemang. Tälten är lätta att fälla upp och ned och ger naturligtvis skydd för väder och vind. Med tryck anpassat för just ditt företag och evenemang utgör de en självklar del av ett helhetsintryck.