Kläder & Profilreklam

Stärk ditt varumärke externt och internt!

Kläder & Profilreklam

Att ha ert varumärke tryckt på kläder, muggar, pennor etc. stärker gemenskapen och teamkänslan på företaget. Produkter med tryck är också perfekta som giveaways att dela ut till kunder och samarbetspartners. Vi brinner för profilreklam och har mängder med idéer. Testa oss!

Pennor med reklam

Kanske är pennor med reklam Sveriges mest sålda profilprodukt. Det är svårt att säga, men det vi vet med säkerhet är att det är den produkt som ständigt beställs, om och om igen. Och det är inte så konstigt. Pennan används överallt och ni vet, när man väl hittat sin favorit så har man. Det kan det vara värt att lägga ett par kronor extra för att synas på en kvalitetpenna hos kunder i alla deras olika sammanhang. Hör av er till oss, så hjälper vi er med en bra lösning!

Gå vidare till webbutik

Profilkläder

Att använda profilkläder, med logotype eller budskap, betyder inte enbart att det ser trevligt ut i kundsammanhang. Det innebär också att stoltheten och teamkänslan stärks internt. Och vi vet alla att ett bra varumärke byggs från grunden, det vill säga inifrån. Kontakta oss på Tryckpartners, tillsammans kan vi klä ert företag.

Gå vidare till webbutik

Övriga profilprodukter

I Sverige dricker vi mest kaffe i hela världen, varför inte beställa kaffemuggar med tryck? Eller ge personal och kunder nyckelband, isskrapor, termosar, picknickväskor eller kepsar med ert företags logotype?
Vi hjälper er att synas snyggt på produkter som vanliga människor verkligen behöver. Hör av er till oss på Tryckpartners!

 

Gå vidare till webbutik